Köpprocessen

Gravstenar

Vi på Thorns Stehuggeri har under åren utvecklat ett flertal produktgrenar. Vår största verksamhet är tillverkning och monteringa av gravstenar (gravvårdar).

Köksbänkar, Bord- och bänkskivor

Som stenhuggeri kan vi ju förädla stenmaterialet på många olika sätt. En växande gren är tillverkninga av måttanpassade stenskivor. Dels till Köksbänkar men självklart till alla typer av bord- och bänkbeklädnader. Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för Er.

Trappor

Stentrappor är också en efterfrågad produkt som vi levererar. Ring oss så hjälper vi till att tillverka er stentrappa.

Att beställa offert

Vi har gjort en funktion här på hemsidan som ni kan i lugn och ro fylla i direkt på datorn/paddan/telefonen, och kostnadsfritt sicka en offertförfrågan på en komplett gravsten eller köksbänk/bänkskiva.

Ni kommer att finna exempel på de valmöjligheter ni har som gravstensbeställare. Det är t.ex. vilket typsnitt (stil) som texten ska skrivas med. Det är vilken dekor som eventuellt ska var med på stenen. Vill man ha utrymme för en lykta eller komplettera med en vas eller annan dekorationstilbehör som en liten sparv eller duva. Ja, det finns många möjligheter att skapa ett fint minne, och det viktigaste är att Vi hjälper Dig.

Naturtrogen ritning

Vid godkänd offert så skapar vi en naturtrogen färgritning på vald gravsten med dekor och vald text i det typsnitt som ni också önskar.
Allt för att ni ska känna er trygga att vi har förstått era önskemål.

Vad ingår?

Vid en beställning av gravsten så ingår i princip allt. Meningen är att Ni som kund ska känna er trygga i att vi tar ansvar för:
tillverkningsritning (för godkännande innan produktion), tillverkning, transport och montering på vald kyrkogård och vald plats.


J. Thorns Stenhuggeri AB - Strandvägen 30, 66623 Bengtsfors - Tel: 0531-478 00 - info@thorns-stenhuggeri.se | Sitemap

| Hemsida från Askås.