Beställning av gravstenar och gravvårdar

Gravstenar breda låga

Nedan ser ni vårt utbud på gravstenar. De modeller ni ser är de allra vanligaste vi gjort genom åren, men vi är villiga att vidareutveckla med nya designer som kanske ni har önskemål om. Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för Er.

Att beställa kostnadsfri offert

Vi har gjort en funktion här på hemsidan som ni kan i lugn och ro fylla i direkt på datorn/paddan/telefonen, och kostnadsfritt skicka en offertförfrågan på en komplett gravsten.

Nedan på denna sida visar vi exempel på de valmöjligheter ni har som gravstensbeställare. Det är t.ex. vilket typsnitt (stil) som texten ska skrivas med. Det är vilken dekor som eventuellt ska var med på stenen. Vill man ha utrymme för en lykta eller komplettera med en vas eller annan dekorationstilbehör som en liten sparv eller duva. Ja det finns många möjligheter att skapa ett fint minne, och det viktigaste är att Vi hjälper Dig.

Vad ingår?

Vid en beställning av gravsten så ingår i princip allt. Meningen är att Ni som kund ska känna er trygga i att vi tar ansvar för:
tillverkningsritning (för godkännande innan produktion), tillverkning, transport och montering på vald kyrkogård och vald plats.

Naturtrogen ritning

Vid godkänd offert så skapar vi en naturtrogen färgritning på vald gravsten med dekor och vald text i det typsnitt som ni också önskar.
Allt för att ni ska känna er trygga att vi har förstått era önskemål.


 

Klicka på bilden eller den understrukna länktexten för att se våra produkter.


Breda låga

Gravstenar; Breda låga

Höga smala

Gravstenar; Höga smala

Liggande

Gravstenar; Liggande

 

 

Typsnitt


Urnor/Vaser


Dekorer


Fotografier


Lyktramar


Tillbehör

 

J. Thorns Stenhuggeri AB - Strandvägen 30, 66623 Bengtsfors - Tel: 0531-478 00 - info@thorns-stenhuggeri.se | Sitemap

| Hemsida från Askås.